Imate nedoumice u vezi sa našim konkursom za finansiranje projekata i ideja mladih iz Obrenovca – Omladinski fond, koji realizujemo u u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i Gradskom opštinom Obrenovac, uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju, Građanskih inicijativa i Youth Build Srbija programa

Niste sigurni da li vam je ideja dobra, da li vaš predlog ispunjava uslove konkursa ili bi vam značila pomoć u popunjavanju formulara? Potrebna vam je podrška da super inicijativu koju ste dogovorili sa vašom ekipom stavite na papir? Niste najbolje razumeli šta znači pisana podrška iz zajednice, od pojedinaca i kompanija, u uslugama, robi i/ili finansijskim sredstvima? Ili samo želite da se više informišete o našem Omladinskom fondu?

Zbog toga su članovi odbora Omladinskog fonda rešili da organizuju prezentaciju konkursa Omladinskog fonda, otklone sve dileme koje postoje i daju odgovore na sva vaša pitanja u vezi sa aktuelnim konkursom.

Prezentacija konkursa Omladinskog fonda biće organizovana u petak, 27. oktobra, u 17.00 časova, u Klubu za decu i mlade (prizemlje Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac“).

Očekujemo vas!