YB ceo set

 

Bujanovac, 24-25. novembar 2016. – U prostorijama Kancelarije za mlade u Bujanovcu održan je šesti  trening za polaznike projekata  “Znanjem i proaktivnošću mladih do novih radnih mesta”.

Trening je imao za cilj  izgradnju kapaciteta za korišćenje i upotrebu novih tehnologija (interneta, socijalnih mreža, online marketing alata, mobilnih aplikacija i dr.), koje predstavljaju jeftin način umrežavanja, oglašavanja i razvoja poslovanja.

uotreba-nove-tehnlogije-bujanovacPolaznici  su slušali predavanja iz sledećih oblasti:  web identitet preduzeća, online sistemi prodaje i plasiranja proizvoda, uloga društvenih mreža u marketingu i razvoju poslovanja preduzeća,  primena tehnologije za modernizaciju, analizu i upotrebu informacija za potrebe biznisa i komunikaciju ili dijalog.

Obuka je koncipirana tako da svi učesnici, kroz teorijski i praktičan rad, steknu uvid u mogućnosti koje nude savremene digitalne tehnologije putem društvenih mreža za plasman i pronalaženje robe i usluga na raznim tržištima, za pronalaženje, privlačenje i uspostavljanje komunikacije sa investitorima, partnerima i saradnicima u zemlji i inostranstvu.

MOSПројекат “Знањем и проактивношћу младих до нових радних места” спроводи Удружење грађана за демократију и грађанско образовање ”Грађанске Инцијативе”, а финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.