4.gusht 2016, Preshevë- Projekti “Me njohuritë dhe proaktivitetin e të rinjëve drejt vendeve të reja të punës“ është prezantuar sot në Presheve ku prezent ishin te rinjt dhe përfaqësuesit e Entit për punësim dega në Preshevë.
 
Projekti ka të bëjë me të rinjët dhe hapjen e mundësive te reja për punësim e tyre, duke e ditur se punësimi i të rinjëve është një ndër 9 prioritete e Strategjisë Nacionale për të rinjë 2015-2020, përmesë projektit do të ofrojmë njohuritë dhe shkathtësitë e nevojshme, të cilat do ti lehtesojnë të rinjve inkuadrimi në tregun e punës. Incijativa qytetar me anë të këtij projekti do të krijoj një urë lidhëse midis biznesve dhe të rinjve duke krijuar Info Qendren e biznesit e cila do të udhëhiqet nga këta të ri me mbështetjen e stafit të organizatës, theksuan përfaqësuesit e Incijativës qytetare (Nermine Aliu dhe Fismir Jahiu)
IMG_6431
Përfaqësuesi i Entit për punësim dega në Preshevë Muhamed Ramadani, prezentoj programet të cilat i ofronë enti, ofrojë mbështejten dhe theksoi nevojën e informimit te rinjëve për mundësitë e reja.
 
Rekomanditmet dhe kërkesat e të rinjëve ishin të shumëta, diteve në vazhdim do të shkruajm një tekst të veçant për rininë e Bujanocit dhe Preshevës.
Dërgoje të plotësuar formulari aplikimit  deri më 10 gusht 2016 në office.mladi@gradjanske.org  dhe bëhu pjesë e ekipit të YouthBuild Serbia!

Eja edhe Ti,  bashkohu me Ne!

 

MOSProjektin “Me njohuritë dhe proaktivitetin e të rinjëve drejt vendeve të reja të punës“, e realizon Iniciativa Qytetare, ndërsa e financon Ministria e Rinisë dhe Sportit e Republikës së Serbisë

 

 

 

 

Ministarstvo omladine i sportaYouthBuildSrbijaGradjanske Incijative