YB ceo set

U sklopu projekta „Zapošljavanje mladih žena u IT sektoru“, Udruženje građana za demokratiju i građansko obrazovanje „Građanske inicijative“ raspisuje:

KONKURS

Za besplatnu izradu prezentacionog web sajta za preduzeća, organizacije i institucije sa sedištem u Novom Pazaru,  Vranju, Bujanovcu, Sjenici, Preševu i Tutinu.

Pored besplatne izrade web sajta izabrani kandidati će u okviru konkursa dobiti besplatan hosting prostor i domen u trajanju od godinu dana, kao i obuku za ažuriranje i upravljanje sajtom u trajanju od mesec dana.

Ko može da konkuriše? Na konkurs se mogu prijaviti organizacije civilnog društva, firme i institucije sa sedištem u gradovima Novi Pazar, Vranje, opštinama Bujanovac, Sjenica, Preševo i Tutin.  Prednost će imati preduzeća/ organizacije/institucije koje su u svom radu pomogle razvoj lokalnih sredina, mladima u lokalnoj sredini ili na bilo koji način doprineli kreiranju boljih uslova života u svojim sredinama. Detaljniji uslovi koje kandidati trebaju ispunjavati, navedeni su u aplikacionom formularu, koji se nalazi u prilogu konkursa.

Kako konkurisati? Možete konkurisati tako što ćete popunjeni aplikacioni formular poslati na email adresu konkurs@gradjanske.org.

Rok? Konkurs je otvoren do 12. Novembra 2015. godine do 23:59h. Rok za donošenje odluke o odabiru kandidata je 13. Novembar 2015 godine.

Način obaveštavanja? Nakon isteka roka za konkurisanje, rezultate konkursa objavićemo na sajtu www.gradjanske.org i www.youthbuildsrbija.org, a odabrani kandidati dobiće obaveštenje i detaljne instrukcije za nastavak realizacije aktivnosti.

Za dodatne informacije o uslovima i načinu konkurisanja, kao i za sva dodatna pitanja budite slobodni da kontaktirate Dževida Sadovića putem email adrese dzevid@gradjanske.org ili na broj telefona 060-3624-015.

MOSПројекат „Запошљавање младих девојака у ИТ сектору“ спроводи Удружење грађана за демократију и грађанско образовање „Грађанске инцијативе“, финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Program YouthBuild – Edukovani i aktivni mladi koji u Srbiji koji sprovode Građanske inicijative, razvijen je po uzoru na YouthBuild International program koji daje odlične rezultate u 15 zemalja širom sveta. Sa preko 30 godina iskustva, YouthBuild je pripremio preko 94 000 mladih ljudi da budu aktivni, angažovani i sami grade svoju zajednicu

Više o YouthBuildu i Građanskim inicijativama možete videti na sledećim adresama:

:: www.youthbuildsrbija.org :: facebook.com/YouthBuildSrbija :: www.gradjanske.org :: facebook.com/GradjanskeInicijative