Farbanje ograde

Umesto kontejnera – pravi golovi

Tate bez granica

Ljubitelji druženja u prirodi

Deca su zakon

Vesti
13. 9. 17

  Trstenica je lepo selo, a ima i složne mlade komšije. Oni su odlučili da ofarbaju ogradu oko doma kulture i osnovne škole koja se nalazi u blizini. Ograda nije farbana od trenutka postavljanja, a to je više od dve decenije. Naš Fond za #komsijskeinicijative je omogućio ovoj neformalnoj grupi mladih da ulepšaju prostor u kom vreme […]


4. 9. 17

  Ovo leto u Obrenovcu je u znaku komšijskih inicijativa! I rojkovačke komšije, iz ulice Kralja Milutina, su želele da srede igralište u kraju. Fond za #komsijskeinicijative im je omogućio da kupe dva gola i mreže za mali fudbal i košarkaški obruč i tablu.  Do sada su mladi sa Rojkovca koristili kontejnere kao golove! Priznajemo da je kreativno, […]


2. 9. 17

  Pratimo dalje realizovanje komšijskih inicijativa! Znate li zašto su tate iz Nemanjine 101 drugačije i posebne? Ne? Ne znate? Ok, reći ćemo vam… Jer su to “Tate bez granica”. Zapravo, oni su super tate, jer su se javili na konkurs Fonda za#komsijskeinicijative kako bi oplemenili, uredili i ukrasili dečje igralište. Želja im je bila da […]


29. 8. 17

  Veverice, puževi, žabe, ptice, biljke i drveće u Zabranu imali su nesvakidašnje društvo! Roditelji i deca su bili pustolovi, istraživači i učesnici u raznim avanturama. Toliko istraživanja, učenja, zabave i smeha skoro nije zabeleženo u ovoj izletničkoj šumi. Ljubitelji druženja u prirodi, grupa kreativnih i prirodi naklonjenih komšija, organizovala je zabavno-edukativni porodični izlet. A […]


Vesti
26. 6. 15
26. 6. 15
26. 6. 15
Vesti
3. 12. 15
  •  

    08-11-2011-mobilizacija-zajednice-4img_8743img_8730img_8738image0418299825_451047401632576_701947809_n_800x533img_1630youthbuild-gradjanske-inicijative-sandzak-8_800x53308-11-2011-mobilizacija-zajednice-17
30. 11. 15

    Përfundoi vizita studimore e pjesëmarrëseve të programit Youth Build “Punësimi i grave të reja në sektorin e IT-së” në Beograd Pjesëmarrëset e programit Youth Build “Punësimi i grave të reja në sektorin e IT-së” kanë realizuar vizitën studimore në Beograd prej 25 – 27 nëntor 2015 Projekti “Punësimi i grave të reja në sektorin […]


25. 11. 15

Projekat “Zapošljavanje mladih žena u IT sektoru” započet je sa idejom da mlade žene iz manje razvijenih sredina dobiju priliku da prilagođavanjem svog znanja tržištu rada stvore mogućnosti za nove poslove i/ili pokretanje sopstvenog biznisa u perspektivnoj IT industriji. One uskoro završavaju intenzivnu obuku za izradu i održavanje veb sajtova. Projekat podrazumeva i obuku za […]